Kryefaqja / THËNIE / Ujku sulmon me dhëmbë… greku sulmon me kishë

Ujku sulmon me dhëmbë… greku sulmon me kishë

“Ujku sulmon me dhëmbë, demi sulmon me brirë, greku sulmon me kishë.” – Fan Noli

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply