Kryefaqja / LAJME / Popat grekë me krye popin Janullatos duhet dëbuar nga Shqipëria

Popat grekë me krye popin Janullatos duhet dëbuar nga Shqipëria

Kisha Ortodokse e quajtur “shqiptare” so dëshmoi që është një kishë greke me popa grekë duke marrë pjesë në funeralin e terroristit grek Kacifa.

Nëse Enver Hoxha, kishte bër diçka të mirë në Shqipëri, ishte mbyllja e kishave dhe xhamiave sepse këto ishin “Kali i Trojës” i pushtuesve dhe armiqve të shqiptarëve.

Me kryepopin Janullatos një grek në krye të Kishës Shqiptare, është një akt i rëndë që i bëhet shtetin shqiptar. Në vend që popat grekë të dënojn veprimet terroriste të grekut Kacifa, këta popa e shpallin hero jashtëqitjen greke.

Sot, Kisha Ortodoske Shqiptare është kapur kompletë nga Greqia dhe nuk ka “erë” të Nolit dhe shqiptarizmit në Kishën Shqiptare, ashtu sikurse në xhamiat e Erdogganit.

Prandaj leshat grekë me mjekra të pista që na shitën si shëretor të Jezusit, ata nuk janë vetëm shërbetor të Satanit, që historikisht e kanë luftuar gjuhën dhe kombin shqiptar duhet dëbuar nga Shqipëria.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ushtarët e Kosovës dhe të Shqipërisë, bashkë në trajnimin për kërkim-shpëtim malor

Bashkëpunimi ushtarak mes Kosovës dhe Shqipërisë është duke vazhduar në fusha të ndryshme. Kësaj radhe, …

Leave a Reply