Kryefaqja / LAJME / Historiani Frashër Demaj zbulon planin e Serbisë për ndarjen e Kosovës

Historiani Frashër Demaj zbulon planin e Serbisë për ndarjen e Kosovës

Historiani Frashër Demaj ka folur për korrigjimin e kufijve dhe tërheqjen e njohjeve për Kosovën nga disa shtetet që na kanë pranuar, siç thotë ai në këta kufij.

Demaj thotë se, plani i Serbisë për tërheqjen e njohjeve ka për qëllim kthimin e statusit të Kosovës në pikën zero, për të hapur rrugën për ndarjen e Kosovës.

Lexojeni më poshtë shkrimin e historianit Frashër Demaj:

Idetë e çoroditura për korrigjim të kufijve po krijojnë pretekst për tërheqjen e njohjeve ndërkombëtare të shteteve që na kanë pranuar në këta kufij.

Plani i Serbisë për tërheqjen e njohjeve nga sa më shumë shtete ka për qëllim kthimin e statusit të Kosovës në piken zero…Pastaj hapet rruga për ndarjen e Kosovës… Për fat të keq me vetëdije apo pa të, për një shkak ose një tjetër, individ dhe institucione po i shërbejnë direkt ose indirekt ofenzivës antishqiptare të diplomacisë serbe kurse MPJ e Kosovës, në defanzivë totale, vështron nga distanca dhe bën sehir pa treguar asnjë rezultat të vetëm!

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit

Po realizohet edhe një premtim i kahmotshëm i kryetarit Bexheti, ndërtimi i shkollës fillore periferike …

Leave a Reply