Kryefaqja / THËNIE / “Unë nuk jam vrasës … dhe vrava një tradhëtarë të atdheut tim”

“Unë nuk jam vrasës … dhe vrava një tradhëtarë të atdheut tim”

“Unë nuk jam vrasës, jam student shqiptar dhe vrava një tradhëtarë të atdheut tim” – Avni Rustemi

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Adem Jashari: “Armët nuk i kemi marrë që t’ia dorëzojmë armikut, por që ta luftojmë deri në fishekun e fundit.”

“Armët nuk i kemi marrë që t’ia dorëzojmë armikut, por që ta luftojmë deri në …

Leave a Reply

Loading...