Kryefaqja / THËNIE / Nuk ka këshillë më të keqe nga ajo që të shtyn të mohosh kombin tënd

Nuk ka këshillë më të keqe nga ajo që të shtyn të mohosh kombin tënd

“Nuk ka këshillë më të keqe nga ajo që të shtyn të mohosh kombin tënd.” – Naum Veqilharxhi

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply