Kryefaqja / THËNIE / Shqipëria e Bashkuar nuk është bindje politike, e as fetare, por është përcaktim kombëtar, që ndan shqiptarët nga tradhtarët

Shqipëria e Bashkuar nuk është bindje politike, e as fetare, por është përcaktim kombëtar, që ndan shqiptarët nga tradhtarët

“Shqipëria e Bashkuar nuk është bindje politike, e as fetare, por është përcaktim kombëtar, që ndan shqiptarët nga tradhtarët.” – Kastriot Berishaj

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply