Kryefaqja / THËNIE / Kosova është Shqipëri dhe kurrë s’do të jetë Serbi!

Kosova është Shqipëri dhe kurrë s’do të jetë Serbi!

“Kosova është Shqipëri dhe kurrë s’do të jetë Serbi!” – Doris Pack

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply