Kryefaqja / LSHB / GËZUAR FESTAT KOMBËTARE TË 28 NËNTORIT!

GËZUAR FESTAT KOMBËTARE TË 28 NËNTORIT!

Të gjithë shqiptarëve kudo që janë, në të gjitha pjesët e Shqipërisë dhe në diasporë: GËZUAR FESTAT KOMBËTARE TË 28 NËNTORIT!

28 Nëntori është Dita e Përgjegjësisë së jetësimit të aktit juridik të 28 Nëntorit 1912 të Pavarësisë së Shqipërisë së Bashkuar, prandaj në çështjen kombëtare, o je 100% për Shqipëri të Bashkuar, o s’je shqiptar fare!

Gëzuar 28 Nëntorin SHQIPËRI;

– Ditën e kthimit të kryeheroit Gjergj Kastriotit në Krujë,
– Ditën e Flamurit,
– Ditën e shpalljës së Pavarësisë së Shqipërisë me kufijt natyror,
– Ditën e lindjës së Komandantit Legjendar të UÇK-së Adem Jashari dhe
– Ditën e daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Kastriot Berishaj
Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Flamuri dardan të zyrtarizohet si flamur shtetëror ndërsa emri i shtetit të bëhet Dardania

Bartësi i Iniciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”, z. Kastriot Berishaj, njëherit kryetar i Lëvizjes për …

Leave a Reply