Kryefaqja / LAJME / VIDEO/ Deputetëve serbë iu pengon gjuha shqipe në Kuvendin e Malit të Zi

VIDEO/ Deputetëve serbë iu pengon gjuha shqipe në Kuvendin e Malit të Zi

Sa herë që Luigj Shkreli flet në gjuhën shqipe, unë do të flas në gjuhën ruse, thotë deputeti fashist serb në parlamntin e Malit të Zi.

Një nga udhëheqësit e  Partisë PopulloreSerbe Milano Knezeviç gjatë diskutimit të tyre në Parlament se ai gjithmonë do të flasin gjuhën ruse për aq kohë sa deputeti shqipta Luigj Shkreli flet në gjuhën shqipe.

Deputeti serb me një retorikë fashisteflet kundër gjuhës shqipe dhe kundë simboleve shqiptare në Malin e Zi.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ushtarët e Kosovës dhe të Shqipërisë, bashkë në trajnimin për kërkim-shpëtim malor

Bashkëpunimi ushtarak mes Kosovës dhe Shqipërisë është duke vazhduar në fusha të ndryshme. Kësaj radhe, …

Leave a Reply