Kryefaqja / LAJME / Lajmërohet cigani fshist serb për Ushtrinë e Kosovës

Lajmërohet cigani fshist serb për Ushtrinë e Kosovës

Magjupi serb Aleksandar Vulin ka komentuar deklaratat e KM Haradinaj se Ushtria e Kosovës nuk formohet për veriun e Kosovës, por për  Afganistanin dhe Sirinë.

“Në qoftë se Haradinaj do të dërgojë shqiptarët nga Kosova në Irak dhe Afganistan, kjo mos të bëhet duke krijuar Ushtrinë e Kosovës”, ka cigani Vulin.

Ai thotë se shqiptarët nuk kanë nevojë të dërgojnë ushtrinë në keto vende sepse shqiptarët përbëjnë numrin më të madh në ISIS.

Shqiptarët në ISIS janë produkt serb-rus për t’i paraqitur shqiptarët si radikal islamik dhe kjo propagandë po përdoret nga Serbia dhe Rusia në dëm të shqiptarëve.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kryeministri kanadez: Rusia nuk është e mirëpritur në G7

Kanada nuk e mbështet kthimin e Rusisë në Samitin e G7, , të propozuar nga …

Leave a Reply

Loading...