Kryefaqja / LAJME / Gjeloshaj: Askush nuk mund të ndaloj përdorimin e flamurit tonë kombëtar

Gjeloshaj: Askush nuk mund të ndaloj përdorimin e flamurit tonë kombëtar

Kryetari i Alternativës Shqiptare Nik Gjeloshaj, i quajti anticivilizuese dhe antikulturore sjelljet e disa pjestarëve të policisë dhe gjykatave , të cilët dënojnë shqiptarët për shfaqjen e simboleve kombëtare.

Ai u bëri thirrje qytetarëve të dënuar ti drejtohen Alternativës Shqiptare, e cila është e gatshme të mbulojë shpenzimet, deri sa të gjendet zgjidhja e problemit.

‘Ne jemi popull autokton, e respektojmë Malin e Zi si shtetin tonë dhe simbolet nacionale të Malit të Zi, këtë e kemi treguar vazhdimisht, por urrejtja e shprehur nga disa institucione ndaj flamurit kombëtar të shqiptarëve në Malin e Zi është një problem që tashmë është rast neuropsikiatrik”.

Gjeloshaj ftoi kryetarin e Kuvendit , Ivan Brajoviq, që sa më parë të vendos në procedurë ligjin për simbolet kombëtare të cilin Qeveria e ka mirtuar që nga viti i kaluar, së bashku me propozimet për ndryshimin e ligjit për rendin dhe qetësinë publike të dorëzuar disa ditë më parë nga deputeti Genci Nimanbegu.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Juncker: Nëse vendet e Ballkanit Perëndimor nuk hyjnë në BE, rrezikojmë të kthehemi në vitet e nëntëdhjeta

Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, tha se vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të kenë …

Leave a Reply