Kryefaqja / THËNIE / Koha është e maskarenjve, por atdheu i shqiptarëve

Koha është e maskarenjve, por atdheu i shqiptarëve

“Koha është e maskarenjve, por atdheu i shqiptarëve.” – Ali Asllani

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply