Kryefaqja / THËNIE / Ka turp më të madh për njeriun se sa rasti kur vdekja e tij gëzon tërë vendin që e lindi?

Ka turp më të madh për njeriun se sa rasti kur vdekja e tij gëzon tërë vendin që e lindi?

“Ka turp më të madh për njeriun se sa rasti kur vdekja e tij gëzon tërë vendin që e lindi?” – Avni Rustemi

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply