Kryefaqja / THËNIE / O Zot ruaje Shqipërinë nga tradhëtarët

O Zot ruaje Shqipërinë nga tradhëtarët

“O Zot

Ruaje Shqipërinë nga tradhëtarët,

se nga armiku e mbrojmë vet!” – Gjergj Kastrioti

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply