Kryefaqja / THËNIE / Shqiptarinë e kemi bashkë

Shqiptarinë e kemi bashkë

“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë.” – Gjergj Fishta

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply