Kryefaqja / HISTORI / Nxënësit shqiptarë në Shkup me plisa në kokë në vitin 1948

Nxënësit shqiptarë në Shkup me plisa në kokë në vitin 1948

Kjo foto e rrallë daton nga viti 1948 dhe paraqet nxënësit shqiptarë në Shkup me plisa në kokë në vitin 1948.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Zbulohen të dhëna të reja, a ishte Skënderbeu nga Hasi?

Nga Prof. Asoc. Dr. Muhamet Bela Për vetë rëndësinë dhe rolin e spikatur që pati …

Leave a Reply