Kryefaqja / LAJME / Gënjeshtra e radhës: Minxhozi paralajmëron heqje të kontrollës në vendkalimin Kosovë-Shqipëri dhe të roamingut

Gënjeshtra e radhës: Minxhozi paralajmëron heqje të kontrollës në vendkalimin Kosovë-Shqipëri dhe të roamingut

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë Qemal Minxhozi ka paralajmëruar se duke filluar nga mesi i prillit 2019 do zbutën dhe do nis heqja e kontrollëve në vendkalimin Kosovë-Shqipëri.

Ai në një emision të Shqipërisë ka treguar se edhe roamingu i telefonave mes dyjave vendeve do të hiqet në qershor të këtij viti.

Po ashtu, Minxhozi ka sqaruar se është ka mundësi që në tre vitet e ardhshme për 400 milion euro të rriten shkëmbimet tregtare Kosovë – Shqipëri.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ushtarët e Kosovës dhe të Shqipërisë, bashkë në trajnimin për kërkim-shpëtim malor

Bashkëpunimi ushtarak mes Kosovës dhe Shqipërisë është duke vazhduar në fusha të ndryshme. Kësaj radhe, …

Leave a Reply