Kryefaqja / THËNIE / Ma mirë të vdesim për Shqipëri se sa të rrojmë pa të.

Ma mirë të vdesim për Shqipëri se sa të rrojmë pa të.

“Ma mirë të vdesim për Shqipëri se sa të rrojmë pa të.”

– Çerçiz Topulli

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply