Kryefaqja / THËNIE / Nëse jemi të bashkuar, e pamundura bëhet e mundur

Nëse jemi të bashkuar, e pamundura bëhet e mundur

“Nëse jemi të bashkuar, e pamundura bëhet e mundur – nëse jemi të ndarë, e mundura bëhet e pamundur.” – Faik Konica

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Feja, partia dhe pasuria nuk vlejnë asgjë përballë idealit hyjnor për Shqipëri të Bashkuar!”

“Feja, partia dhe pasuria nuk vlejnë asgjë përballë idealit hyjnor për Shqipëri të Bashkuar!” – …

Leave a Reply