Kryefaqja / THËNIE / Fanatizëm n’paç për fe, atdhetar i drejt nuk je !

Fanatizëm n’paç për fe, atdhetar i drejt nuk je !

“Fanatizëm n’paç për fe, atdhetar i drejt nuk je !” – Hilë Mosi

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply