Kryefaqja / OPINION / Duanë revoltë popullore për të shpëtuar gjënë e vjedhur

Duanë revoltë popullore për të shpëtuar gjënë e vjedhur

Nga Spartak Ngjela

Përsëri e njëjta këngë: liderët e PD-së duan revoltë popullore.

Përse?

Kundër kryeministrit aktual.

Për çfarë? Për asnjë propozim.

Po pse duhet realisht revolta?

Për të sjellë destabilizim.

Po destabilizimin e Shqipërisë përse e duan?

Ashtu sikurse edhe përpara një viti: për të shpëtuar gjënë e vjedhur.

A mund të shpjegohet më qartë kjo?

Shumë e thjeshtë: të shkatërrohet Shqipëria nga një luftë e brendshme anarkike, që këta të korruptuar që tani janë kapur dhe do të jenë pas një muaji subjekte të Prokurorisë së Posaçme, të largohen lirshëm nga Shqipëria me gjënë e vjedhur në korrupsion.

Po Rama?

Edhe ky këtë po kërkon dhe kuptohet se ka shpresë te këta. Bashkë janë, dhe këtë e kanë përpjekjen e fundit.

Ku dallohet ky projekt destabilizues i përbashkët Rama – Berisha?

Është shumë e thjeshtë për t’u kuptuar: Si mund të ngresh një shumësi personash ti pa iu thënë atyre se çfarë do të fitojnë me revoltën e tyre, dhe çfarë do të fitojë shoqëria në përgjithësi? Asgjë. Asnjë propozim.

Po si e mendojnë revoltën?

Kanë shpresë që në destabilizimin e Shqipërisë do marrë pjesë edhe policia e shtetit.

Po a mund të ndodhë kjo?

Si ëndërra e gomarit më duket, por gjithsesi Berisha e kompani e shpresojnë, se Rama ka rikthyer në polici drejtorët e Berishës të pushuar në këta dy vjetët e fundit.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Rexhep Qosja: Bashkimi i Kombit të ndarë, misioni i dy qeverive

Para më tepër se një viti ishte bërë publike nisma për krijimin e një Akademie …

Leave a Reply

Loading...