Kryefaqja / THËNIE / Çerçiz Topulli

Çerçiz Topulli

O Ju pasardhësit tonë 

Hidhni sytë nga historia 

Ku të gjeni rrënjë gjaku 

Aty është dhe Shqipëria.” – Çerçiz Topulli

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply