Kryefaqja / THËNIE / Perëndi të jetë Shqipëria

Perëndi të jetë Shqipëria

“Ne shqiptarët lipset të lidhim një fe të re dhe të liruar, po me një ndryshim, që perëndi të jetë Shqipëria.” – Hysen Hoxha

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply