Kryefaqja / THËNIE / Rruga e Shqiptarisë që na vie nga Skënderbeu te Hasan Prishtina…

Rruga e Shqiptarisë që na vie nga Skënderbeu te Hasan Prishtina…

“Në jetë je i detyruar të shkelësh shumë rrugë, por nga njëra nuk guxon të largohesh, kurrë! Ajo është rruga e Shqiptarisë që na vie nga Skënderbeu te Hasan Prishtina…!” – Stak Mark Mirdita

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply