Kryefaqja / THËNIE / I ka hije burrit fjala

I ka hije burrit fjala

“I ka hije detit vala,
i ka hije kalit shala,
por më shumë se të gjitha,
i ka hije burrit fjala!” – Ali Asllani

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply