Kryefaqja / THËNIE / “Ai që nuk i përket atdheut, nuk i përket as njerëzimit”, – 6 thënie të bukura për atdheun!

“Ai që nuk i përket atdheut, nuk i përket as njerëzimit”, – 6 thënie të bukura për atdheun!

“Atdheut nuk i shërbejnë të gjithë në të njejtën mënyrë, por secili e bënë atë që di dhe ç’i ka dhënë Zoti.”
– Johann W. Goethe

“Madhështia e një populli nuk matet nga numri i banorëve, ashtu siç nuk matet madhështia e njeriut nga gjatësia e trupit të tij.”
– Viktor Hygo

“Kokën dhe këmbët mbështeti gjithnjë në truallin tënd.”
– Thënie afrikane

“Dashuria për atdheun është topi që shkatërron edhe kalatë më të forta dhe kalaja që mund t’u qëndrojë topave më të fortë.”
– Sami Frashëri

“Ai që nuk i përket atdheut, nuk i përket as njerëzimit.”
– Xhon dos Pasos

“Paqja me pushtuesin është sikur gjumi me luanin.”
– Thënie anonime

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply