Kryefaqja / THËNIE / Thënie nga Kastriot Berishaj

Thënie nga Kastriot Berishaj

“SHQIPTARËT SOT: Shtypën nga pronari, plagosen nga shteti, vetëvriten nga padituria e tyre.” – Kastriot Berishaj

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply