Kryefaqja / KULTURË / Simetria perfekte vetëm Pellazget Hyjnor dhe gjeni i tyre Iliro Shqiptar

Simetria perfekte vetëm Pellazget Hyjnor dhe gjeni i tyre Iliro Shqiptar

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Tradhëtarët, “Lanë zonjën e lëvduar- E zunë një kurvë shtrigë, -Të ndyr’ e të mallëkuar, Të fëlliqur e të ligë. – Poezi nga Naim Frashëri

Shokë, kemi në mest tënëShum’ armik’ e trathëtorë!Popo! mos u qoftë thënë!Veç që s’kanë gjë …

Leave a Reply