Kryefaqja / THËNIE / Cili duhet të jetë ideali ynë?

Cili duhet të jetë ideali ynë?

“Cili duhet të jetë ideali ynë? Duhet të jetë madhëria dhe nderi i shqiptarit, njësia dhe bashkimi i kombit, lumturia dhe përparimi i përgjithshëm.” – Mit’hat Frashëri

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Qenin që e ushqen nuk të kafshon, fatkeqësisht e njejta nuk mund të thuhet për disa njerëz.

“Qenin që e ushqen nuk të kafshon, fatkeqësisht e njejta nuk mund të thuhet për …

Leave a Reply