Kryefaqja / THËNIE / “Të falesh nuk do të thotë të harrosh.” – Ismail Kadare

“Të falesh nuk do të thotë të harrosh.” – Ismail Kadare

“Të falesh nuk do të thotë të harrosh.” – Ismail Kadare

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply