Kryefaqja / LAJME / Kastriot Berishaj: Urime 11 vjetorin e Pavarësisë dhe themelimin e Ushtrisë, Kosova ime e Shqipërisë

Kastriot Berishaj: Urime 11 vjetorin e Pavarësisë dhe themelimin e Ushtrisë, Kosova ime e Shqipërisë

11 vjetori i pavarësisë së Republikës Shqiptare të Kosovës kërkon nga ne që ti qendrojmë besnik aspiratës sonë kombëtare për çlirimin dhe bashkim fizik të trojeve shqiptare. Obligim hyjnor i çdo shqiptari mbetet jetësimi i vullnetit të popullit shqiptar dhe amanetit të dëshmorëve të kombit për Shqipëri të Bashkuar.

Forcimi i pavarësisë së Kosovës realizohet më së miri, përmes bashkimit më trungun amë – Shqipërinë, prandaj ne duhet të angazhohemi që këtë ta realizojmë sa më shpejtë, që e ardhmja jonë ekonomike e politike të jetë më e sigurtë dhe që fuqia jonë kombëtare të përqendrohët në trojet e tjera të pushtuara, veçanerisht në zonat e rrezikuara të Shqipërisë, siç është paraparë në Platformën për Shqipëri të Bashkuar.

Vija kombëtare për realizimin e Shqipërisë së Bashkuar, nuk lejon gjysëm apo çerek atdhetarizmi! Në çështjen kombëtare, o je 100% për Shqipëri të Bashkuar, o s’je shqiptar fare!

Kastriot Berishaj

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Spartak Ngjela tregon se cilat janë tri pengesat kryesore të shqiptarëve në Ballkanin Perëndimor

Në një intervistë  për “Bota sot”, publicisti Spartak Ngjela, ka deklaruar se ekzistojnë pengesa për …

Leave a Reply

Loading...