Kryefaqja / LAJME / Kosova pritet të hapë ambasada në Tajlandë, Bangladesh, Kolumbi dhe Ganë

Kosova pritet të hapë ambasada në Tajlandë, Bangladesh, Kolumbi dhe Ganë

Ministria e Punëve të Jashtme ka njoftuar se Tajlanda, Bangladeshi, Kolumbia dhe Ganës janë disa nga shtetet, ku pritet të hapen dhe funksionalizohen ambasadat e reja të Kosovës brenda këtij viti.

Përmes këtyre misioneve të reja diplomatike, Ministria e Punëve të Jashtme thekson se synon të mbulojë edhe disa shtete të tjera nëpërmjet akreditimeve jo-rezidente, me qëllimin e zgjerimit të bashkëpunimit dhe vendosjes së partneriteteve sipas interesave të përbashkëta.

MPJ gjithashtu bën me dije se tashmë ka ndërmarrë të gjitha masat dhe veprimet për procedurat respektive, që ndërlidhen me hapjen dhe funksionalizimin e plotë të këtyre ambasadave.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Shifra mjerimi! Shqiptarët paguhen 10 herë më pak sesa evropianë

Instituti i Statistikave INSTAT ka dalë në përfundimin që një orë pune në Shqipëri kushton …

Leave a Reply