Kryefaqja / HISTORI / KRIMET SERBE / Këto janë bandat çetniko-serbe që kanë ushtru terror në Kosovë |FOTO

Këto janë bandat çetniko-serbe që kanë ushtru terror në Kosovë |FOTO

Gjatë viteve 1997-99 bandat serbe kanë ushtru terror të paparë ndaj shqiptarëve të Kosovës. Siç shihet edhe në këto foto, bandat serbe pozojnë me simbolet kombëtare shqiptare të cilatë i kanë marrë nëpër shtëpitë e shqiptarëve në Kosovë.

Bandat serbe pozojnë me flamuj shqiptar dhe njëri nga ta mbanë plisin në kokë

Kjo foto është realizuar në Prizren, në vitin 1999.

Një paramilitar serb, kalon pranë shtëpive të djegura nga serbët
Klinë, 1998
Paramilitarët serbë pozojn me flamurin shqiptar, gjatë largimit nga Kosova, 1999
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Ekspertja angleze e forenzikës rrëfen për krimet serbe që i pa në Kosovën e pasluftës

Dame Sue Black, 57 vjeçare, kishte marrë detyrën e identifikimit të trupave të fëmijëve të …

Leave a Reply

Loading...