Kryefaqja / THËNIE / Jamie Shea: Serbët duhet bombarduar qetësisht, sepse mund të harrojnë shpejtë!

Jamie Shea: Serbët duhet bombarduar qetësisht, sepse mund të harrojnë shpejtë!

“Serbët duhet bombarduar qetësisht, sepse mund të harrojnë shpejtë!” – Jamie Shea

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply