Kryefaqja / THËNIE / Jacques Chirac: Serbët janë një popull pa ligje dhe të pabesë. Ata janë një popull banditësh dhe terroristësh!

Jacques Chirac: Serbët janë një popull pa ligje dhe të pabesë. Ata janë një popull banditësh dhe terroristësh!

“Serbët janë një popull pa ligje dhe të pabesë. Ata janë një popull banditësh dhe terroristësh!” – Jacques Chirac

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply