Kryefaqja / TË NDRYSHME / E dua një Pasaportë Shqiptare! – Shpërndaje nëse edhe ti don Pasaportën e Shqipërisë

E dua një Pasaportë Shqiptare! – Shpërndaje nëse edhe ti don Pasaportën e Shqipërisë

GABIMIN më të madh historik që është duke bërë Qeveria e Shqipërisë është mos pajisja me Pasaportë Shqiptare e shqiptarëve të Kosovës, Iliridës, trojeve shqiptare nën Mal të Zi e Serbi dhe shqiptarëve në mërgatë. Duke mos bërë këtë Qeveria Shqiptare po shkel Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë dhe po diskriminon kombëtarisht shqiptarët në Gadishullin Ilirik dhe mërgatë!

Të gjitha vendet tjera fqinje kanë nga dy parë pasaportë. Bullgaria ka pajisur me pasaportë sllavo-maqedonasit, Greqia qipriotët dhe çdo pakicë të saj, Serbia serbët e Bosnjes e Kosovës, Kroacia kroatët e Kosoves e të Bosnjës, Ruamania poashtu.

VETËM SHQIPËRIA nuk ka bërë një gjë të tillë për shqiptarët e Kosovës, Iliridës, trojeve shqiptare nën Mal të Zi e Serbi dhe shqiptarëve në mërgatë.

Mos pajisja e shqiptarëve me PASAPORTË TË SHQIPËRISË dëmton rëndë identitetin kombëtar dhe cenon interesat shtetërore të Republikës së Shqipërisë të përcaktuara në Preambulën e Kushtetutës ku thuhet shumë qartë “PËR IDENTITET DHE BASHKIM KOMBËTAR”.

REAGO EDHE TI – SHPËRNDAJE!!!

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Merovci: Adem Jashari e ka dashur Ibrahim Rugovën dhe e ka thirrë “komandant”

Në 22 vjetorin e veprës heroike të komandantit legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari, njëri …

Leave a Reply

Loading...