E dua një Pasaportë Shqiptare! – Shpërndaje nëse edhe ti don Pasaportën e Shqipërisë

GABIMIN më të madh historik që është duke bërë Qeveria e Shqipërisë është mos pajisja me Pasaportë Shqiptare e shqiptarëve të Kosovës, Iliridës, trojeve shqiptare nën Mal të Zi e Serbi dhe shqiptarëve në mërgatë. Duke mos bërë këtë Qeveria Shqiptare po shkel Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë dhe po diskriminon kombëtarisht shqiptarët në Gadishullin … Continue reading E dua një Pasaportë Shqiptare! – Shpërndaje nëse edhe ti don Pasaportën e Shqipërisë