Kryefaqja / THËNIE / Kam frik të vdes pa luftuar për bashkimin e Shqipërisë

Kam frik të vdes pa luftuar për bashkimin e Shqipërisë

“Nuk kam frik nga vdekja, por kam frik të vdes pa luftuar për bashkimin e Shqipërisë.” – Bledi Çami

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply