Kryefaqja / THËNIE / Hillary Clinton: Nuk jam penduar për bombardimin e Serbisë, do t’i bombardoja prapë.

Hillary Clinton: Nuk jam penduar për bombardimin e Serbisë, do t’i bombardoja prapë.

“Nuk jam penduar për bombardimin e Serbisë, do t’i bombardoja prapë.” – Hillary Clinton

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply