Kryefaqja / TË NDRYSHME / “Elementi kryesor i kontrollit shoqërorë është strategjia e hutimit, e cila nënkupton largimin e vëmemndjes së publikut nga çështjet e rëndësishme dhe ndryshimet e vendosura nga elitat politike dhe ekonomike,…”

“Elementi kryesor i kontrollit shoqërorë është strategjia e hutimit, e cila nënkupton largimin e vëmemndjes së publikut nga çështjet e rëndësishme dhe ndryshimet e vendosura nga elitat politike dhe ekonomike,…”

Elementi kryesor i kontrollit shoqërorë është strategjia e hutimit, e cila nënkupton largimin e vëmemndjes së publikut nga çështjet e rëndësishme dhe ndryshimet e vendosura nga elitat politike dhe ekonomike, përmes teknikës së përmbytjes ose hutime të vazhdueshme përmbytëse dhe informacionit të parëndësishëm.

– Naom Chomsky – (1928) është një filozof amerikan,gjuhëtar, aktivist politik, historian dhe kritik shoqërorë, shpesherë i përshkruar si babai i gjuhës moderne.

– Naom Chomsky

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Sekretet e shqiptarëve të Krajës. Si po shuhet me dhunë gjithçka shqiptare?

Fakte tronditëse të sllavizimit me përdhune të shqiptarëve, të objekteve të tyre të kultit, historisë …

Leave a Reply

Loading...