Kryefaqja / THËNIE / Faik Konica: Më tepër plakem dhe më tepër më hyjnë në dyshime nëse do të qytetërohemi ndonjë ditë.

Faik Konica: Më tepër plakem dhe më tepër më hyjnë në dyshime nëse do të qytetërohemi ndonjë ditë.

“Më tepër plakem dhe më tepër më hyjnë në dyshime nëse do të qytetërohemi ndonjë ditë.” – Faik Konica

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kastriot Berishaj: Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të copëtuar, siç jemi sot do të tjetërsohemi nesër në Bashkimin Europian.

“Vetëm Shqipëria e Bashkuar, garanton të gjitha të drejtat dhe liritë për shqiptarët, përndryshe të …

Leave a Reply