Kryefaqja / HISTORI / Në Vranjë dhe rrethinë, sipas statistikave jetonin rreth 100.000 shqiptarë

Në Vranjë dhe rrethinë, sipas statistikave jetonin rreth 100.000 shqiptarë

VRANJE, 1893: Në Vranjë dhe rrethinë, sipas statistikave jetonin rreth 100.000 shqiptarë.
Spastrimi i etnik i Vranjës filloj në vitet 1877-1878 dhe kulmin e arriti në vitin 1912, ku me mijra shqiptarë u vranë dhe u dëbuan nga Vranja

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Amerikanja “Pilotja e vdekjes” që bombardoi Serbinë për 200 orë rresht !

Nicole Malachowski (The USA Air Force) është pilotja e parë “bombarduese” amerikane e cila sot …

Leave a Reply