Kryefaqja / LAJME / Tony Blair: Lufta kundër serbëve num është më vetëm një konflikt ushtarak. Kjo është një betejë në mes të mirës dhe të keqes, Në mes të qytetërimit dhe barbarizmit.

Tony Blair: Lufta kundër serbëve num është më vetëm një konflikt ushtarak. Kjo është një betejë në mes të mirës dhe të keqes, Në mes të qytetërimit dhe barbarizmit.

“Lufta kundër serbëve num është më vetëm një konflikt ushtarak. Kjo është një betejë në mes të mirës dhe të keqes, Në mes të qytetërimit dhe barbarizmit.” – Tony Blair

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kryeministri kanadez: Rusia nuk është e mirëpritur në G7

Kanada nuk e mbështet kthimin e Rusisë në Samitin e G7, , të propozuar nga …

Leave a Reply

Loading...