Kryefaqja / THËNIE / Kastriot Berishaj: Feja, partia dhe pasuria nuk vlejnë asgjë përballë idealit hyjnor për Shqipëri të Bashkuar!”

Kastriot Berishaj: Feja, partia dhe pasuria nuk vlejnë asgjë përballë idealit hyjnor për Shqipëri të Bashkuar!”

“Feja, partia dhe pasuria nuk vlejnë asgjë përballë idealit hyjnor për Shqipëri të Bashkuar!” – Kastriot Berishaj

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Lord Bajroni: Shqiptarët janë raca njerëzore më e bukur që ekziston, trima më të fortë se kështjellat e tyre

Për shqiptarët është shkruar e është thënë shumë. është shkruar për traditën tonë, për kombin …

Leave a Reply

Loading...