Kryefaqja / LAJME / Gjirokastra ka mbet pa burra me pushkë, poshtë & naltë/ Me flamuj në duar dhe muzikë tradicionale, Gjirokastra feston çlirimin e Greqisë

Gjirokastra ka mbet pa burra me pushkë, poshtë & naltë/ Me flamuj në duar dhe muzikë tradicionale, Gjirokastra feston çlirimin e Greqisë

Qyteti i Gjirokastër po feston ditën e sotme përvjetorin e çirimit të Greqisë, festimet janë organizuar në fshatin Dervician.

Dosja.al mëson se prezent në këto festime të organizuara është edhe ish-ministri i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta e Republikës së Shqipërisë, Spiro Ksera dhe Konsulli i Përgjithshëm.

Vihet re mungesa e prefektit të qarkut Astrit Alia, dhe e ish-deputetit Vangjel Tavo, të cilët kanë qenë të ftuar.

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Babai i gruas së kthyer nga ISIS: Vajzën e kam në depresion, dihet çka është bërë atje

Pas më shumë se tre viteve qëndrim në zonat e zonat e luftës së Shtetit …

Leave a Reply