Kryefaqja / OPINION / Muhamet Aliu: E vërteta nuk ka nevojë të lyhet e të stoliset me fjalë të bukura, ajo ka emër: Shqipëria e Bashkuar

Muhamet Aliu: E vërteta nuk ka nevojë të lyhet e të stoliset me fjalë të bukura, ajo ka emër: Shqipëria e Bashkuar

Përkrahni lirinë e natyrshme të njerzve dhe diturinë e tyre , me liberalitetin më të madh.

Vetëm kështu, do ta paraqisni para syve të tu, të vërtetën lakuriq e të pa njollosur, sepse e vërteta nuk ka nevojë të lyhet e të stoliset me fjalë të bukura.

Ajo ka një emër: SHQIPËRIA E BASHKUAR !
Sipas Aristotelit “Njeriu është Kafshë Politike”………..prandaj e huqë momentin historik!

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Historiania bën deklaratën e fortë: Greqia e mban shtetin me patriotizëm, Shqipëria ka provuar vetëm rrugaçë politikë

Greqia e mban shtetin me patriotizëm. Kështu u shpreh historiania Elena Kocaqi e ftuar në …

Leave a Reply