Kryefaqja / LSHB / Domosdoshmëria e shtrirjes së LËVIZJES PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR

Domosdoshmëria e shtrirjes së LËVIZJES PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR

Hapësira e territorit shqiptar sot ka domosdoshmërinë e një organizimi gjithëkombëtar të projektuar më program dhe vizion të qartë për organizimin e jetës shoqëroro-politike në shtrirjen e organizimit për synimin përfundimtar të zgjidhjes së çështjes kombëtare. Kombi shqiptar sot ka domosdoshmërinë e ndryshimit rrënjesor në favor të politikës unifikuese gjithëkombëtare në sferën ekonomiko-kulturore dhe strategjike për projektimin e së ardhmes së kompaktësisë në tërë hapësiren shqiptare në ndërtimin e shtetit komëbtar.

Shtrohet pyetje: A është domosdoshmëri organizimi dhe shtrirja e Lëvizjës për Shqipëri të Bashkuar në tërë hapësiren shqiptare për zgjedhjen e çështjes kombëtare?

Koha dhe rrethanat politiko-ekonomike e strategjike i japin vizion dhe qëndrueshmëri kësaj lëvizje për t’i bërë ballë tjetërsimit dhe për ta mbrojtur themelin e qyteterimit të lashtë njerëzor e humanist të kombit tonë, më shtetin komb si e vetmja alternativë për qëndrueshmërinë e paqës dhe stabilitetit në Gadishullin Ilirik.

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar është domosdoshmëri, prandaj sot po e gëzon shtrirjen në tërë hapësiren shqiptare si Lëvizje demokratike kompakte e përfaqësimit të një kombi me vetëdije të lartë kombëtare për jetësimin e shtetit kombëtar – Shqipërisë së Bashkuar.

Kastriot Berishaj
Frashër Racaj

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Rexhep Qosja: Bashkimi i Kombit të ndarë, misioni i dy qeverive

Para më tepër se një viti ishte bërë publike nisma për krijimin e një Akademie …

Leave a Reply

Loading...