Kryefaqja / LAJME / Fluks i madh i mërgimtarëve për në Kosovë, kolona të gjata deri në 80 metra

Fluks i madh i mërgimtarëve për në Kosovë, kolona të gjata deri në 80 metra

Fluksi i baskatdhetarëve që ia kanë mësyrë Kosovës tani është rritur. Për shkak të kësaj janë shtuar kolonat e gjata të automjeteve dhe pritejet në kalimet kufitare.

Sipas informacioneve të fundit nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritjet më të gjata sot që nga hapja e kufirit deri në ëktë orë kanë ndodhur në pikë kalimin kufitart në Merdare.

Në hyrje pritja ka qenë deri në 25 minuta kurse në dalje deri në 15 minuta. Ndërsa në këtë pikë kalim në hyrje janë shkaktuar kolona deri në 80 metra kurse në dalje deri në 30 metra.

Ndërsa në pik kalimin kufitar tek Dheu i Bardhë në hyrje dhe dalje ka pasur pritje deri në 10 minuta. Ndërsa kolonat në hyrje dhe dalje kanë qenë 20 metra.

Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Kryeministri kanadez: Rusia nuk është e mirëpritur në G7

Kanada nuk e mbështet kthimin e Rusisë në Samitin e G7, , të propozuar nga …

Leave a Reply

Loading...