Kryefaqja / DIASPORË / Njihuni me australianin që zbuloi befasisht se është shqiptar

Njihuni me australianin që zbuloi befasisht se është shqiptar

Një 29-vjeçar nga Australia ka rrëfyer historinë e tij prekëse sesi kuptoi që në fakt ka prejardhje shqiptare dhe nuk është australian.

Të parët e Josiha Cameroon kishin migruar në Australi në vitet e 50-ta. Gjyshi kishte humbur jetën në një aksident në vendin e punës, ndërsa gjyshja kishte përfunduar në psikiatri. Pas këtyre ndodhive, katër fëmijët u birësuan nga një familje australiane, ku edhe u rritën dhe krijuan familje.

Sesi e kuptuan ata identitetin e tyre, ju mund ta ndjekin rrëfimin e tyre.

Loading video

Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

Shqiptarja bëhet kryetare e komunës së dytë më të madhe në Suedi

Blerta Hoti është zgjedhur kryetare e komunës së dytë më të madhe në Suedi, Goteborg. …

Leave a Reply