Kryefaqja / TË NDRYSHME / Sekretet e shqiptarëve të Krajës. Si po shuhet me dhunë gjithçka shqiptare?

Sekretet e shqiptarëve të Krajës. Si po shuhet me dhunë gjithçka shqiptare?

Fakte tronditëse të sllavizimit me përdhune të shqiptarëve, të objekteve të tyre të kultit, historisë së Balshajve dhe gjithçkaje tjetër lidhet me ta…

Dëshmi tronditëse nga një zonë e mbetur përtej kufirit… Mos e humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema. Shqiptarët e kësaj zone kërkojnë mbështetje…

Top Channel

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shiko poashtu

“Kur shqiptarët ishin qytetarë, stërgjyshërit e frëngjve dhe të anglezëve visheshin me lëkura bualli dhe rronin të futur në shpellat”

Faik Konica konsiderohet si një nga mendjet më të mprehta, por dhe shumë i hidhur …

Leave a Reply

Loading...